header2016

19-12 50 years Freetime Old Dixie Jassband

Zondag 19 december 2021, 14.00 – 17.30 uur. Het Peperhuis, Wierdijk 12, Enkhuizen.

Freetime old dixie jassband50 years Freetime Old Dixie Jassband
Bezetting:
Tba -trompet / zang
Tba -klarinet /altsaxofoon
Rob Vlam -trombone / zang
Piet de Wit -banjo
Jaap de Wit Sr. -bas / bassaxofoon / sousafoon
Pieter de Wit -drums

Het jaar wordt stijlvol afgesloten met een unieke verjaardag van de ‘Freetime’ die vanmiddag haar gouden jubileum! viert. De band heeft vele muzikanten in Enkhuizen geïnspireerd om jazz te gaan spelen wat heeft geleid tot een keur aan zeer succesvolle jazzformaties en een hechte Enkhuizer jazzscene. Nog altijd heeft de Freetime een grote aantrekkingskracht op een vaste groep trouwe supporters, die ieder optreden weer op hun wenken wordt bediend met onvervalste dixielandmuziek.

Door de jaren heen heeft de band heel wat leden zien komen en gaan, maar de ‘Freetime Sound’ is steeds bewaard gebleven. De mannen, in de vertrouwde shirts met de blauwe blokjes en de onvermoeibare multibassist in hun midden, nemen het publiek iedere keer weer mee op een nostalgische reis door de jazz, waarbij o.a. ragtime's, stomps, Latin-stukken en de blues de revue passeren. Mede hierdoor is een optreden van deze band een afwisselende happening.

Freetime 50 jaarDe band verdiend een zo gevuld als mogelijk Peperhuis om deze bijzondere mijlpaal extra kleur te geven. U bent dan ook van harte uitgenodigd voor een onvervalst middagje Enkhuizer jazz .

Onze Sponsors:

* De Wit, Beeld, Geluid & Witgoed Enkhuizen * Gemeente Enkhuizen *

Nieuwsbrief Sgt Peppers Jazz-club

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele wetenswaardigheden van de Sgt. Pepper’s Jazz Club meldt u dan aan voor de Nieuwsbrief