header2016

20-12 Sgt.Pepper's Rhytm Aces & Lollapalooza

Zondag 20 december 2020, 14.00 – 17.30 uur. Het Peperhuis, Wierdijk 12, Enkhuizen

Sgt. Pepper's rhytm aces en Engelse vriendenSgt. Pepper’s Rhythm Aces
Bezetting:
Edwin Jans, trompet, vocaal
Jonny Boston, klarinet-tenorsax, vocaal
Sam Verbeek, trombone, vocaal
Piet de Wit, banjo
Jaap de Wit sr., stringbas
Jaap de Wit jr., drums, vocaal

Tijdens het bijna ter perse gaan van dit blad, kwam het bericht dat de geplande No Presssure Bigband niet zal optreden zoals gepland. Oorzaak hiervan is het Coronavirus waardoor deze band, mede door het aantal muzikanten, niet kan repeteren. Jammer, maar het goede bericht is dat zij hun Kerstprogramma in december 2021 alsnog op de club ten gehore zullen brengen.
Goed, dat werd dus even zoeken naar een vervangende band en wat goed is hoef je niet van ver te halen: Sgt. Pepper’s Rhythm Aces. Dit huisorkest, of muzikaal clubproject, heeft al meerdere keren op de bühne gestaan in wisselende samenstellingen. Met als resultaat een superswingend geheel. Na wat bellen en wederzijdse verzoeken “wie wil graag met wie”, is de basis gelegd. Lollapalooza trapt die middag af en de volgende bekenden gaat u zien en horen:

lollapaloozaLollapalooza
Bezetting:
Richard Heeres (trompet)
Jeroen Knukkel (klarinet)
Wim Bijl (trombone)
Petra de Jong(banjo)
Remco de Jong (bas) 
Aart Lub (drums)

De middag wordt afgesloten door Lollapalooza. Een opvallende formatie, die met passie traditionele New-Orleans jazz speelt. Samen met een flinke dosis humor zorgt de band voor een opmerkelijke eigen sound, want wat er in zit wil eruit. Of het nu een swingend tradjazz nummer is, een meeslepende gospel of vette blues, je herkent direct de sound van dit unieke collectief. ‘What you see is what you get’. Dus geen fancy arrangementen, maar authentieke jazzmuziek, die altijd vers van de pers wordt gespeeld en het publiek weet vast te houden in een tijdloos moment.

 

Onze Sponsors:

* De Wit, Beeld, Geluid & Witgoed Enkhuizen * Gemeente Enkhuizen *

Nieuwsbrief Sgt Peppers Jazz-club

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele wetenswaardigheden van de Sgt. Pepper’s Jazz Club meldt u dan aan voor de Nieuwsbrief