header2016

15-11 Eeco Swing & Boogie Express

Zondag 15 november 2020, 14.00 – 17.30 uur. Het Peperhuis, Wierdijk 12, Enkhuizen

eeco swing boogie expressBezetting:
Eeco Rijken Rapp -piano
Bert Boeren -trombone
Thimo Niesterok -trompet
Edwin Corzilius -bas
Frits Landesbergen -drums
Frank Roberscheuten -klarinet en saxofoon

Sinds 2007 reist Eeco door heel Europa en de Verenigde Staten als solo-pianist. 10 jaar lang speelde hij voornamelijk klassieke muziek maar toen hij 17 jaar oud was stapte hij over naar jazz en boogie woogie. De fijne kneepjes heeft hij geleerd van jazzpianist Rob Agerbeek.. Geïnspireerd door grote namen als Monty Alexander, Professor Longhair, Count Basie, Earl Hines en Teddy Wilson heeft Eeco inmiddels een internationale reputatie opgebouwd. Naast boogie woogie speelt deze zeer talentvolle pianist overigens met dezelfde passie blues-, swing-, stride- en ragtime nummers.
Met zijn trio Boogielicious treedt Eeco regelmatig op in Duitsland en Zwitserland. In 2014 zag zijn nieuwste band Eeco Swing & Boogie Express het levenslicht. .
De uit zes man bestaande formatie van louter toppers in de Classic Jazz stelt ons met hun samenspel en solistische optredens een prachtig concert in het vooruitzicht!

Onze Sponsors:

* De Wit, Beeld, Geluid & Witgoed Enkhuizen * Gemeente Enkhuizen *

Nieuwsbrief Sgt Peppers Jazz-club

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele wetenswaardigheden van de Sgt. Pepper’s Jazz Club meldt u dan aan voor de Nieuwsbrief