header2016

10-11 Just Wednesday (avondprogramma)

Zaterdag 10 november 2018, 21.00 – 24.00 uur. Het Peperhuis, Wierdijk 18, Enkhuizen.

just wednesday thBezetting:
Dayenne Stuyt -zang
Marijke Verbeek -zang
Hilly Teunissen -trompet
Niko Dol -alt-tenorsaxofoon
Marianne Beerenhout -altsaxofoon
Kees van Spronsen -gitaar
Radjoe Ramphal -piano
Rene Broerse -basgitaar
Eric van der Deure -drums

Na het succes van de eerste avondopenstelling van Sgt. Pepper’s Jazz-Club, kunt u zaterdagavond 10 november voor een tweede maal genieten van een onvervalste blues en soul night.
Deze keer met muziek van ‘eigen bodem’, door Just Wednesday. Een formatie uit West-Friesland die zich onderscheidt van andere bands, niet alleen vanwege de twee zangeressen en drie man sterke blazerssectie, maar zeker ook vanwege het repertoire. Een avondje luisteren naar Just Wednesday is een muzikale ontdekkingsreis langs verschillende stijlen van gecoverde blues, soul en funk muziek. Dit kunnen zowel hits van bekende artiesten zijn als onontdekte pareltjes uit genoemde genres.
Denk bijvoorbeeld aan muziek van de energieke Sharon Jones and the Dap-Kings, de allrounder Stevie Wonder, de onverwachte blues kant van Cindy Lauper of de eigenzinnige Amy Winehouse. En dat alles met 100% swing garantie.
Kom dus weer gezellig naar het Peperhuis en ‘dance like no one is watching’.

 

Onze Sponsors:

Hr. P.J. Scholten, Hoorn * De Wit, Beeld, Geluid & Witgoed Enkhuizen * Gemeente Enkhuizen *

Nieuwsbrief Sgt Peppers Jazz-club

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele wetenswaardigheden van de Sgt. Pepper’s Jazz Club meldt u dan aan voor de Nieuwsbrief