header2016

10-03 The Blouzz

In afwijking van de reguliere jazzmiddagen nu eens een zaterdagavond programma met daarin voor de liefhebbers vette blues.

Zaterdag 10 maart 2018, 21.00 – 24.00 uur. Het Peperhuis, Wierdijk 18, Enkhuizen

blouzzBezetting:
Erna van Es -zang
Els van Zelm -zang
Ab Demmendal -bluesharp, zang
Bert Afink -bas
Rob Blom -gitaar
Roel Trompert - keyboard
Jacques Kueter -drums

Tijdens de eerste avond openstelling van de jazzclub in dit seizoen, kunt u genieten van heerlijke swingende muziek over de volle bandbreedte van de blues. De formatie The Blouzz uit Alkmaar, neemt u mee langs bekende nummers van - onder andere - Eric Clapton, Amy Winehouse, Fleetwood Mac en Billie Holiday, maar ook van Beth Hart, Imelda May, John Mayer, Ray Charles en BB King. De muzikanten hebben allen een ruime ervaring in de muziek. Zo speelden zij in diverse top 40 formaties uit Noord-Holland, blues bands, gospelband en Big bands. De blues bracht dit gezelschap uiteindelijk in 2014 bij elkaar. Het brede spectrum van deze muziek geeft de bandleden volop inspiratie om heerlijke swingende blues te spelen... recht uit het hart... en met de karakteristieke ‘Blouzz’ drive. Dat belooft dus een ouderwetse zaterdagavond te worden, waarbij de blue suede shoes weer uit de kast gehaald kunnen worden.

Onze Sponsors:

Hr. P.J. Scholten, Hoorn * De Wit, Beeld, Geluid & Witgoed Enkhuizen * Gemeente Enkhuizen *

Nieuwsbrief Sgt Peppers Jazz-club

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele wetenswaardigheden van de Sgt. Pepper’s Jazz Club meldt u dan aan voor de Nieuwsbrief