19-03-2023 The Fried Seven (Int)

Zondag 19 maart 2023, 14.00 – 17.00 uur. Het Peperhuis, Wierdijk 12, Enkhuizen

fried sevenBezetting:

Pablo Gómez de la Torre -trompet
Matteo Paggi -trombone:
Martí Mitjavila -klarinet
Pepijn Mouwen -saxofoon
Cem Karayalcin -gitaar
Simon Osuna -bas
Carlos Márquez -drums

Na een verpletterende indruk te hebben achtergelaten tijdens het Enkhuizer Jazzfestival 2022, kunnen we met groot enthousiasme aankondigen dat deze topformatie nogmaals in Enkhuizen te zien en te beluisteren zal zijn.
Samengebracht door een voorliefde voor early jazz, is de Fried Seven een groep jonge muzikanten die opwindende, swingende muziek speelt, geïnspireerd door bands uit New Orleans en de Swing Era. De bandleden komen uit verschillende delen van Europa, met verschillende achtergronden en talen, maar zijn verenigd in hun passie voor deze muziek.

Het repertoire dat ze spelen varieert van Louis Armstrong’s Hot Seven tot composities van Duke Ellington, maar ook originele arrangementen die speciaal voor deze band zijn gemaakt. Binnen dit gemengde programma mixt de band ensemblespel met geïmproviseerde solo's waarin de unieke stem van elk lid de kans krijgt om te schitteren.
Het belooft wederom een fantastisch optreden te worden dat u absoluut niet mag missen!!!
Aart Lub

Nieuwsbrief

Sgt. Peppers Jazz-CLub

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele wetenswaardigheden van de Sgt. Pepper’s Jazz Club meldt u dan aan voor de Nieuwsbrief


©Copyright Digital-Dreams webdesign - Alle rechten voorbehouden.
www.digital-dreams.nl