18-09-2022 Louis Armstron Celebration Band

Zondag 18 september 2022, 14.00 – 17.30 uur. Het Peperhuis, Wierdijk 12, Enkhuizen

louis armstrong celebrationbandBezetting:

Michael Varekamp -trompet/zang
Peter Verhas -klarinet/saxofoon
Harry Emmery -bas
Erik Kooger -drums
Harry Kanters -piano

Trompettist & zanger Michael Varekamp is tien jaar als hij een plaat vindt in de platenkast van zijn vader: ‘The Townhall Concert’ van Louis Armstrong. Hij zet de plaat op en is direct verkocht. Tien jaar later reist hij de wereld over als jazztrompettist en Louis Armstrong kenner.
Samen met pianist Harry Kanters besluit hij een band op te richten die de muziek van Louis klassiek benadert: de ‘Louis Armstrong Celebration Band’. Deze band speelt in de klassieke ‘All Star’ bezetting van Louis en legt zich toe op het repertoire dat Uncle Satchmo speelde in de jaren ’40 en ’50.
Het publiek wordt door dit unieke ‘All Star’ gezelschap meegenomen op een reis door de tijd waarin de jazz steevast een hoog entertainment gehalte had. De muziek leeft en swingt en maakt het personage van Louis haast voelbaar. Door de humorvolle presentatie en zang is het bijwonen van een concert en echt feestje. What a Wonderful world!

Aart Lub

Nieuwsbrief

Sgt. Peppers Jazz CLub

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele wetenswaardigheden van de Sgt. Pepper’s Jazz Club meldt u dan aan voor de Nieuwsbrief


©Copyright Digital-Dreams webdesign - Alle rechten voorbehouden.
www.digital-dreams.nl