16-10-2022 The Hot Revival Stompers

Zondag 16 oktober 2022, 14.00 – 17.30 uur. Het Peperhuis, Wierdijk 12, Enkhuizen

hot revival stompersBezetting:
Edwin Jans -kornet
Jeroen Knukkel -klarinet
Barry Woestenburg -trombone
Hans Mantel -banjo, gitaar
Jaap de Wit sr . -contrabas
Jaap de Wit jr. -drums

Na een pauze van 14 jaar zijn ze terug! Tot 2007 speelde deze Enkhuizer band op vele podia zowel nationaal als internationaal. Ze stonden bekend om hun stevige bounce, hun gevarieerde repertoire en hun eigen sound die het best omschreven kan worden als een mix van New Orleans Revival en Trad Jazz. Hun geweldige ritmesectie was ijzersterk en stuwde de frontlinie naar grote hoogte. Het resultaat was een heerlijk uitgebalanceerde formatie in de collectieven met individueel verrassende en krachtige solo’s.
In de 14 jaar radiostilte bleef de band contact houden. Ze speelden een aantal keren samen in verschillende bezettingen o.a. tijdens een reünieconcert. Uiteindelijk hebben ze de beslissing genomen om weer bij elkaar te komen. De line-up is iets gewijzigd ten opzichte van jaren geleden, maar het resultaat is zoals we het kennen uit de ‘oude tijden’. Het belooft dan ook vanmiddag weer een good old ‘Stompers’ middagje te worden. Komt dat zien!
Aart Lub

Nieuwsbrief

Sgt. Peppers Jazz CLub

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele wetenswaardigheden van de Sgt. Pepper’s Jazz Club meldt u dan aan voor de Nieuwsbrief


©Copyright Digital-Dreams webdesign - Alle rechten voorbehouden.
www.digital-dreams.nl