header2016

Uitreiking 2011

Op zondag 19 februari 2012 is in de Sgt.Pepper's Jazz-Club in Enkhuizen de Jazz-Award 2011 uitgereikt aan de New Orleans Second Line Jazz Band. Deze band won de prestieuze prijs met het hoogst aantal punten van de jury. De band trad op 13 februari 2011 op in de jazzclub en werd als beste gewaardeerd door de jury bestaande uit leden van het bestuur van het Jazzfestival, de jazzclub, de redactie van de Hot News en donateurs. De band jazzaward2011werd door de jury geroemd vanwege de zeer goede muzikanten die zeer zuiver speelden en zongen, geweldige soli voortbrachten en een prima zangeres in hun midden hadden. De jury omschreef de muziek van de band als " New Orleans pur sang".

De jaarlijks uit te reiken prijs, een gegoten beeldje van Sgt.Pepper in brons, is ingesteld in 2008. Winnaar is de best beoordeelde band die in dat jaar in de jazzclub heeft opgetreden. Eerder zijn de prijzen uitgereikt aan de Freetime Old Dixie Jassband uit Enkhuizen (2008), Jazz Connection uit Breda (2009) en Gumbo Jumbo (2010).

Op de foto muzikaal leider van de New Orleans Second Line Jazz Band Gijs van Helden met de prijs.

Onze Sponsors:

* De Wit, Beeld, Geluid & Witgoed Enkhuizen * Gemeente Enkhuizen *

Nieuwsbrief Sgt Peppers Jazz-club

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele wetenswaardigheden van de Sgt. Pepper’s Jazz Club meldt u dan aan voor de Nieuwsbrief