header2016

Uitreiking 2012

In februari waren de stemmen al geteld voor 2012. De Sgt.Pepper’s Jazz Award 2012 zou worden toegekend aan Second Line Jazzband uit Zweden. Deze band trad in het voorjaar van 2012 op in de uitreiking-award-2012jazzclub in Enkhuizen en werd over 2012 als beste beoordeeld door de vakjury. De band is toen gelijk telefonisch op de hoogte gebracht van het winnen van de prijs. Bandlid Niklas Carlsson liet weten zeer vereerd te zijn met de prijs en hem niet per post te willen ontvangen maar graag persoonlijk tijdens het 40e Enkhuizer Jazzfestival waar zij bij aanwezig zouden zijn.

Op zaterdagavond 1 juni reikte voorzitter Sam Verbeek tijdens de reunieavond "Everybody Loves Saturday Night" persoonlijk de Jazz Award 2012 uit aan de Second Line Jazzband uit Zweden. Niklas Carllson zag in de Award een bijzondere waardering voor hun muziek. De jazzclub kent als één van de weinige jazzclubs in Nederland jaarlijks een Award toe aan de band die in een jaar als beste wordt gehonoreerd door een vakkundige jury.

Onze Sponsors:

* De Wit, Beeld, Geluid & Witgoed Enkhuizen * Gemeente Enkhuizen *

Nieuwsbrief Sgt Peppers Jazz-club

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele wetenswaardigheden van de Sgt. Pepper’s Jazz Club meldt u dan aan voor de Nieuwsbrief